مقالات

اجزای تشکیل دهنده شوتموک شامل چه موادی هستند؟

۱- آب

۲- نیکوتین مصنوعی (Synthetic Nicotine): عموماَ انواعی از اسیدهای نیکوتین (Vitamin B3) هستند و به عنوان ایمن‌تر یا پاک‌تر Promote می‌شوند.

۳- Mannitol: نوعی قند الکلی است و در تولید آدامس و شیرین‌کننده‌های رژیمی استفاده می‌شود.

۴- Acesulfame یا آسسولفام پتاسیم: یک جایگزین شکر بدون قند (شیرین‌کننده مصنوعی).

۵- کربنات سدیم: به‌عنوان تنظیم‌کننده میزان ترشی، پایدارکننده و همچنین خنک‌کننده استفاده می‌شود.

۶- Microcrystalline: یک کربوهیدرات فیبری و جاذب آب است.

۷- Calcium Lactate: در تولید غذا به عنوان عامل خمیرمایه و در مواد غذایی مانند محصولات غلات، محصولات آرد و سویا، نان، بیسکویت و شیرینی برای تخمیر آرد استفاده می‌شود و منبع غنی کلسیم است.

۸- Cooling Agents: (خنک‌کننده طبیعی).

۹- Sodium Alginate: ساخته شده از جلبک دریایی و به‌عنوان غلیظ‌کننده، تثبیت‌کننده و عامل ژل‌کننده می‌باشد.

۱۰- گلیسیرین.

۱۱- Propylene Glycol: برای حفظ رطوبت، کیفیت طعم، نگهداری بالا و نیز به عنوان طعم‌دهنده.

۱۲- Ethyl Butyrate: یک عنصر کلیدی به عنوان تقویت‌کننده طعم.

۱۳- Isoamyl Acetate: یک عامل طعم‌دهنده در محصولات غذایی و نوشیدنی‌های مختلف و یک مایع بی‌رنگ است که فقط کمی در آب حل می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *