مقالات
اجزای تشکیل دهنده شوتموک شامل چه موادی هستند؟

۱- آب
۲- نیکوتین مصنوعی (Synthetic Nicotine): عموماَ انواعی از اسیدهای نیکوتین (Vitamin B3) هستند و به عنوان ایمنتر یا پاکتر Promote میشوند.
۳- Mannitol: نوعی قند الکلی است و در تولید آدامس و شیرینکنندههای رژیمی استفاده میشود.
۴- Acesulfame یا آسسولفام پتاسیم: یک جایگزین شکر بدون قند (شیرینکننده مصنوعی).
۵- کربنات سدیم: بهعنوان تنظیمکننده میزان ترشی، پایدارکننده و همچنین خنککننده استفاده میشود.
۶- Microcrystalline: یک کربوهیدرات فیبری و جاذب آب است.
۷- Calcium Lactate: در تولید غذا به عنوان عامل خمیرمایه و در مواد غذایی مانند محصولات غلات، محصولات آرد و سویا، نان، بیسکویت و شیرینی برای تخمیر آرد استفاده میشود و منبع غنی کلسیم است.
۸- Cooling Agents: (خنککننده طبیعی).
۹- Sodium Alginate: ساخته شده از جلبک دریایی و بهعنوان غلیظکننده، تثبیتکننده و عامل ژلکننده میباشد.
۱۰- گلیسیرین.
۱۱- Propylene Glycol: برای حفظ رطوبت، کیفیت طعم، نگهداری بالا و نیز به عنوان طعمدهنده.
۱۲- Ethyl Butyrate: یک عنصر کلیدی به عنوان تقویتکننده طعم.
۱۳- Isoamyl Acetate: یک عامل طعمدهنده در محصولات غذایی و نوشیدنیهای مختلف و یک مایع بیرنگ است که فقط کمی در آب حل میشود.